Ina Tromp

IMG_4456  

Wie ben ik? Ik ben Ina Tromp, gecertificeerd en BIG geregistreerd Mindfulnesstrainer. Ik ben een nuchter persoon die met een zekere lichtheid en humor mensen begeleid tot het komen tot eigen inzichten: Ik wandel mee op jouw weg.  In de hoedanigheid van mindfulnesstrainer probeer ik mensen een pallet aan mogelijkheden te bieden die zij dan vervolgens in hun dagelijks leven naar eigen inzicht in kunnen zetten om meer in balans te komen en te blijven.

Ik heb mij gespecialiseerd in stress en stressgerelateerde klachten  en ik ben gecertificeerd MBSR en MBCT trainer categorie 1 en sta ingeschreven bij de VMBN. Opgeleid deels binnen Lentis en het Instituut voor Mindfulness  door o.a. Erik van de Brink & Frits Koster, Joke Hellemans, Ingrid van de Hout en Johan Tingen. Belangrijke anderen die impact hebben gehad op mijn scholing tot trainer zijn Trisch Barkley, Mark Williams, Rob Brandsma, Edel Meax, David de Wulf.

Daarnaast  ben ik gecertificeerd HeartMath 1:1 provider: hartcoherentiecoach, en gids vanuit mijn hart.De adem is de sleutel om het lichaam in de veilige modus te zetten. Ik bied een kortdurende training aan mensen met stress-, angst- en paniekklachten. Het stress reductie programma van HeartMath helpt mensen weer in balans te komen. De veerkracht en inzicht nemen hierdoor weer toe en de persoonlijke draagkracht wordt vergroot.

Ik geef de mindfulness trainingen op een prachtige en inspirerende locatie in de stad Groningen.

Naam bedrijf: In Balans Met Aandacht

Voor contact mail met inbalansmetaandacht@gmail.com

vmbn

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.heartmathbenelux.com

www.heartmathbenelux.com/providers.php?lang=nl&regionid=1&providertypeid=1Locatie:
Thetra, Centrum voor therapie en training, fysiotherapie en MKS-arts, Onderduikersstraat 1, 9727 CD Groningen

braindynamics